Barion Pixel

Jogi Nyilatkozat

 A honlapon átadott információk jellege

A https://programok.hormonharmonia.hu oldalon általános információkat igyekszünk adni a hormonális egyensúllyal kapcsolatban. Az információk kizárólag tájékoztató jellegűek, a szerző egyéni tanulmányainak és tapasztalatainak megosztására szolgálnak, információs jelleggel, nem értelmezhetőek diagnózisként vagy terápiás utasításként és nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt és a dietetikus által előírt tanácsokat!

A feltüntetett információkat mindenki a saját felelősségére használja. Az átadott ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazása kizárólag az olvasó saját felelőssége. A szerző semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget azok egyéni gyakorlati alkalmazását illetően semmilyen kárért, ami ezen információk akár közvetlen, akár közvetett felhasználásából származna.

Mindig ki kell kérni szakképzett egészségügyi szakember tanácsát bármely egészségügyi állapotra vagy egészségére vonatkozó kérdéssel, bármilyen étrendi- és életmódbeli változtatással kapcsolatban, vagy a táplálék-kiegészítők szedésének megkezdése előtt.

Szerzői jogok

A jelen weboldal böngészésével a felhasználó (olvasó) hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, Eperjesi Katalinnak (továbbiakban: tartalomszolgáltató, üzemeltető vagy szerző) a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa, és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel.

A weboldal teljes szöveges és grafikus tartalma, a szerző által (kati@hormonharmonia.hu e-mailcímről) kiküldött hírlevél sorozatok (publikálási időpont nélkül), a letölthető tanulmányok, a videók szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és Eperjesi Katalin szerző jogtulajdonát képezik.

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak Eperjesi Katalin előzetes írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie – többek között – a Polgári Törvénykönyv 1957. évi IV. tv., a Büntető Törvénykönyv 1978. évi IV. tv., a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. és a Sajtóról szóló 1986. évi II. tv. vonatkozó rendelkezéseinek. A tartalomszolgáltató engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

A jelen feltételek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jogi szabályozásnak és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.