Barion Pixel

HORMONHARMÓNIA PROGRAMOK kurzusai

ÖRÜLÖK, HOGY ITT VAGY!

“Az ezer mérföldes út egyetlen lépéssel kezdődik”, és Te már megtetted az első lépést azzal, hogy csatlakoztál.

Célom, hogy a lehető legjobban megkönnyítsem a tanulási folyamatodat, és ott legyek, hogy végigkísérjelek mindenben, amire csak szükséged lehet.

– Ez egy központi oldal, ahol látod az összes programot –

Amennyiben van élő tagságod a HORMONHARMÓNIA PROGRAMOK-nál, elérheted az adott program anyagait.

Ha bármilyen kérdésed van a felületekkel kapcsolatban (tagsági/jogosultság problémák, előfizetés), akkor írj a kati@hormonharmonia.hu címre.

KURZUSAINK

Le a stresszel Mellékvese Program™ - a Hormonharmónia mellékvese és stresszkezelő programja

Egészségvédő program nőknek, egyedülálló ismeretekkel a hormonális egészségről. Alakítsd át a női egészségedet Te is, én végigvezetlek a lépéseken és fogom a kezedet az úton!

Elméleti és gyakorlati útmutatókkal a biológiai alapoktól, a diagnosztikától, az igazán összetett hormonális állapotok természetes és hatékony kezeléséig mindent megtanítok Neked úgy, hogy könnyedén tudd alkalmazni az elsajátított tudást a gyakorlatban Te is!

Termékenységfokozó Program™ - a Hormonharmónia programja babára vágyó nőknek (bónusz anyagok)

Babavárásra felkészítő program nőknek, egyedülálló gyakorlati útmutatókkal a fogamzásban döntő szerepet játszó hormonális egyensúly természetes támogatásáról és a fogamzóképesség fokozásáról.

Egyéni állapotfelmérés és laborelemzés után a program elemeit rád formáljuk!

Szerezd vissza a termékenységedet. Én végigvezetlek a lépéseken, és fogom a kezedet az úton!

Vércukor kontroll másképp™ - a Hormonharmónia programja inzulinrezisztenseknek

Inzulin-rezisztencia kezelése a korszerű táplálkozástudomány és hormon egyensúly terápia tükrében.

Egyedülálló ismeretek a vércukor-kontroll és a hormonális egészség kapcsolatáról.

Számolj le végre az inzulin-rezisztenciával! Egy másik utat mutatok hozzá, olyat, ami már rengeteg nőnél bevált, amit külföldön tanítanak, itthon viszont nem…. és áttörést fog hozni nálad is!

Elméleti és gyakorlati útmutatók a biológiai alapoktól, a diagnosztikától, hormonális, menstruációs és termékenységi problémák és az inzulin-rezisztencia összefüggéséről. Életmód, táplálkozás számolgatás nélkül, a következmények kezelése (pcos, terméketlenség, cikluszavarok, ciszták, stb.)…mindent megtanítok Neked úgy, hogy könnyedén tudd alkalmazni az elsajátított tudást a gyakorlatban Te is!